طبقي سهل ومعروف بس بطريقة مخترعة من بنات افكاري
يللا نبدا
نقطع البطاطس دوائر سميكة نوعا ما ونحاول نفرغ الوسط بدون ما نثقبها
نكرر نفس الطريقة مع اي خضار موجود عندك(كوسة - باذنجان - فليفلة خضراء - طماطم )
طبعا الفليفلة بس حنقطعها دوائر-و الخضار الباقي لو حبيتي ممكن تسلقيها شوي بس عشان لا تطلع بعدين قاسية
نحضر حشوة الارز (المعتمدة عندك للمحاشي)
ونبدأ نحشي الخضار بيها ونصفها في صينية الفرن
نعمل صوص الطماطم المعتاد وهو كالتالي
نحمر شوية بصل و ثوم على النار وبعد يبدا يشقر نضيف طماطم و فليفلة مقطعة ثم معجون طماطم ونضيف عليها ملح وفلفل و شوية بهارات ونصب عليها الماء او شوربة عشان تعطي طعم حلو وتترك حتى تتسبك ثم تصب على الخضار المحشي
وندخلها الفرن
هنا خلاص استوت
وبالعافية عليكم
إشترك بالنشرة البريدية
1 تعليقات:
اضف تعليقتعليقاتشكرا على كل المجهودات المقدمة و اتمنى النجاح للموقع ان شاء الله
ردتحويل كودإخفاء محول الأكواد الإبتساماتإخفاء